lauantai 19. heinäkuuta 2014

Viimeinen päivä Suomessa

Sain vihdoinkin aikaiseksi aloittaa blogin kirjoittamisen tulevasta vaihto-oppilasvuodestani. Tää bloggaaminen ei ole oikein miun juttu, mutta tänne on helppo kertoa kaikille kuulumisistani yhteisesti. Toivottavasti sit saisin aikaseks kirjotellakin tänne jotain... :D

Eli tällä hetkellä ollaan matkalla kohti HelsinkiÄ, josta lento lähtee huomenna klo 7:35. Siispä hotellilta pitäis lähtee jo viiden aikaan aamulla. Lennämme siis helsingistä Frankfurtiin, josta jatkamme noin neljän tunnin vaihdon jälkeen kohti Mexico Cityä. Lento Mexico Cityyn kestää noin 12 tuntia ja perillä olemme paikallista aikaa noin klo 18 aikaan (Suomen aikaa: klo 2 yöllä.) Sunnuntai tulee olemaan todella pitkä päivä!

Eilinen päivä meni tavaroita pakkaillessa laukkuihin. Yritin saada tavarat yhteen laukkuun, mutta mahdoton tehtävä minulle... Joten nyt siis on kaksi isoa laukkua mukana ja reppu aivan räjähdyspisteessä. Onneks meille Meksikoon matkaajille on saatu erikoislupa kuljettaa kaks 23 kg matkalaukkua lennoilla Mexico Cityyn, mutta takaisin tullessa saa olla vain yksi 23 kg laukku. Vaikka tavaraa on paljon, tuntuu silti ettei minulla ole edes paljoa vaatteita mukana. Kaikki tila menee tuliaisille (veivät puolet laukun tilasta), vaihtaritakille, pinsseille, käyntikorteille, Suomen lipuille, kengille ja yms.. Kenkiä jouduin ottamaan paljon mukaan, koska aikaisemmin vaihtarina olleet pelottelivat, että isompikokoisia kenkiä on vaikea löytää latinomaista. Siispä minulla on nyt kuudet kengät mukana. Nyt toivon, että kaikki tavarat ja tärkeät laput ovat mukana.



Vaikka alotin lähtövalmistelut jo ajoissa, nyt parin viikon aikana on ollut lähes koko ajan kiire ja tunne ''en ehdi saada mitenkään kaikkea valmiiksi ajoissa.'' Lisäksi en aikaisemmin ajatellut, että vaihtoon lähtö voisi olla näin vaikeaa ja uuvuttavaa. Tuntuu, että kaikki mikä voi mennä pilalle menee. ''Vaikeuksien kautta voittoon,'' toivottavasti se pitäis paikkansa miun kohdalla!
 



Kaikki pinssit vihdoin valmiina! Noin 200 kappaletta niitä tais tulla yhteensä. Onneks oli ihanat kaverit apuna tekemässä nii homma joutu paljon nopeemmin. Sain Muumi -pinssit kaverilta lahjaks. Kiitti Jonna niistä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti